Let the griping begin!

You can sign up to get a daily email of our articles, see the Mailing List page!
  Go to:
On the new website...
Cheeseness commented on 23 January 2013 at 1:32 am UTC

I spotted that the % sign in the recent Crusader Kings post isn't escaped for its URL: http://www.gamingonlinux.com/articles/crusader-kings-2-get-55%-off.1660

This error page still points to itself rather than back to the site's index (perhaps it's just pointing to a relative index?): http://www.gamingonlinux.com/articles/index.php

I'll have another go at filling in my profile at some stage soon.

liamdawe commented on 23 January 2013 at 4:47 pm UTC

Fixed the % error thanks cheese.

404 page should also point to the correct place.

Thanks

liamdawe commented on 23 January 2013 at 9:46 pm UTC

If you are an editor you can now add a small-ish image to the top of an article (you need to do this via the admin panel its not currently on the submit article link). The max is 700wx100h.

So it will be easier to give articles at least an image to start with now (i don't want any article overloaded with images anyway).

KIAaze commented on 24 January 2013 at 9:47 pm UTC

I had a lot of trouble posting this message: http://www.gamingonlinux.com/articles/two-tribes-are-hunting-for-linux-interest.1645
(Yes, late reply, I know.)

It kept saying my submission was empty. In the end I posted a simple message and edited it afterwards.

But now I can't edit it to remove the big spaces after the quotes.

When I click on edit, it shows the contents of the message in source form correctly, but then quickly reloads into "non-source mode" and all the text disappears!

liamdawe commented on 24 January 2013 at 9:56 pm UTC

It was because some of your text was inside what is used for bbcode tags "[" and "]". I removed them and it's fine now. Odd bug though, have reported it to the developer.

KIAaze commented on 24 January 2013 at 10:54 pm UTC

Ok, thanks.
Maybe I should have used escape characters (tested "\", not working), or tried some sort of SQL injection attack with brackets. ^^
[flag]this[/flag]
[oh, so I can have messages in brackets like this?][/]
[][/I should go play in the test thread I saw somewhere]

liamdawe commented on 26 January 2013 at 3:16 pm UTC

Right some issues with the editor should be fixed now like the one you experienced KIAaze.

Also links with ? in them should work properly now too.

Category not showing up from adding an article via the admin for me and editors fixed.

"No Category > " removed from RSS when an article has no category selected.

KIAaze commented on 26 January 2013 at 7:32 pm UTC

Thanks. [ testing right away, yep, works ]
A few more feature requests:

1) Line breaks for private messages
It may not be very necessary, but after writing a relatively long PM with linebreaks, it's a bit frustrating to see a single big blob of text after sending it.

2) The ability to preview messages/PMs before posting/sending them.

3) Default subscription settings somewhere?
I have to remember to disable "Receive comment replies via email?" every time.

liamdawe commented on 26 January 2013 at 10:49 pm UTC

1) Can you give me an example not 100% on what you mean exactly.

2) I can look at doing that

3) Check user cp ;)

liamdawe commented on 26 January 2013 at 11:07 pm UTC

Okay so 1) now fixed

  Go to:

Due to spam you need to Register and Login to comment.


Or login with...

Livestreams & Videos
Community Livestreams
  • Tac Tics: „SteamWorld Heist“
  • Date:
See more!
Popular this week
View by Category
Contact
Latest Comments
Latest Forum Posts